VW-Service eller Volkswagen Service Tullinge,Tumba & Botkyrka

Volkswagen eller VW som man kan förkorta det har vi gjort bilservice och bilreparationer på alla deras olika modeller i mer än 20 år.

Där vi gjort bilreparationer med hela vårt kunnande allt ifrån  bilservice, bilplåtreparationer och billack, vi har många nöjda Volkswagen kunder.

I din Volkswagen sitter några av världens mest avancerade styr- och säkerhetssystem. Därför krävs det stor kunskap och erfarenhet och den finns hos oss. När du skall utföra bilservice  eller bilreparera på din Volkswagen så kan du med trygghet lämna bilen till oss.

Våra bilmekaniker har en gedigen utbildning för att serva din VW. Vi  uppdateras ständigt på de nya modeller. Hos oss kan du därför lita på att din personbil från VW alltid tas omhand av en kunnig bilmekaniker.

Vi har stor kunskap och erfarenhet av Volksvagens olika modeller.

Alla reparations- och underhållsarbeten är noggrant beskrivna av de som en gång har konstruerat din bil. Verkstaden har dessutom tillgång till specialverktyg för att serva din Volksvagen. Därför kan arbetet med din bil ske snabbt, säkert och korrekt.

Då vi jobbat med alla modeller av VW så kan vi med stolthet säga att vi är experter på reparation och service av alla VW-bilar.

Boka tid ring eller maila idag!