Bilverkstad med professionell bilservice i Tullinge, Botkyrka & Tumba

Välkommen till oss på Bergström Bil & Däckservice-Din lokala bilverkstad i Tullinge & Tumba.

Våra priser tål att jämföras jämför gärna med offert du fått från märkesverkstaden eller annan bilverkstad

Hos oss möter ni alltid serviceinriktad och kompetenta bilmekaniker vi är ett familjeföretag som alltid vill göra vårt yttersta för varje kund. Vi har varit verksamma i branschen i över 30 år.

Vi är en allbilverkstad som kan erbjuda kvalificerade bilreparationer till konkurrenskraftiga priser gällande bilservice, bilreparationer och däckservice. Jämför oss gärna har du offert från märkesverkstaden eller annan verkstad skicka den till oss och jämför våra priser..

Genom att vår bilverkstad funnits i mer än 30 år så har vi mycket stor kunskap om reparation av alla bilar. Det är extra kul att vi utfört bilservice underr 30 år på Volvo, KIA, Volkswagen, Audi, Mercedes,och BMV  så att vi kan kalla oss för Volvoverkstad, Volkswagenverkstad, Audiverkstad, Mercedesverkstad och BMVverkstad.

Vi  reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner – vilket innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar.

Vi använder endast godkända bilreservdelar som har lika bra eller bättre kvalité för de är godkända av och omfattas av EU:s förordning (1400/2002/EG). Och har dessutom 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar.

Våra kunder kommer främst från Tumba, Tullinge, Botkyrka, Salem.

Vi erbjuder följande tjänster:

Välj oss när du vill ha bra service och en riktigt bra bilverkstad.

Boka tid idag ring eller maila!
till vänster.