OFFERTFÖRFRÅGAN

Bilverkstad

Bilverkstad med professionell bilservice i Tullinge, Botkyrka & Tumba

 

 

På vår bilverkstad utför vi bilservice, bilreparationer och felsökning som alltid utförs med den senaste utrustningen. Vi levererar alltid bra kvalité på alla våra arbeten och har därför många trogna kunder från Tumba, Tullinge, Botkyrka, Salem och Huddinge kommun. Att vi dessutom gör det till rätt pris gör kunderna ännu nöjdare.

Vår bilverkstad är en allbilverkstad vilket innebär att vi servar och reparerar alla bilar. Vi använder endast godkända bilreservdelar som har lika bra eller bättre kvalité för de är godkända av och omfattas av EU:s förordning (1400/2002/EG). Och har dessutom 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar.

Genom att vår bilverkstad funnits i mer än 30 år så har vi mycket stor kunskap om reparation av alla bilar. Det är extra kul att vi utfört bilservice på Volvo, Saab och Chevrolet så att vi kan kalla oss för Volvoverkstad, Saabverkstad och Chevroletverkstad.

Har du problem med klimatanläggningen på din bil det fixar vi. Vi utför också ac­service reparation och påfyllning på alla bilmärken.

Lånebil finns, vi kan även hjälpa till med transport och hämtning.

Vi svarar oftast samma dag på er förfrågning.
Ring oss gärna på 08-607 04 64 för prisuppgift.
Du kan även maila oss på info@jbverkstan.se eller fylla i formuläret
till vänster.