OFFERTFÖRFRÅGAN

Bilverkstad

Vi utför bilservice, bilreparationer på alla bilmärken och modeller med den modernaste felsökningsutrustningen. Vårt mål är att leverera bra kvalite på alla våra arbeten till rätt pris och vi har många nöjda och trogna kunder från Tumba, Tullinge, Botkyrka, Salem och Huddinge kommun.

Vår bilverkstad ingår i Autoexperten vilket innebär att biltillverkarens  garantier blir intakta när man utför servicen hos oss. Vi använder endast godkända bilreservdelar som har lika bra eller bättre kvalite för de är godkända av och ofattas av EUs förordning (1400/2002/EG). Och har dessutom 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar.

Genom att vår bilverkstad funnits i mer än 25 år så har vi mycket stor kunskap om reparation av alla bilar. Det är extra kul att vi utfört bilservice på Volvo, Saab och Chevrolet så att vi kan kalla oss för Volvoverkstad, Saabverkstad och Chevroletverkstad.

Har du problem med klimatanläggningen på din bil det fixar vi. Vi utför också ac­service reparation och påfyllning på alla bilmärken.

Lånebil finns, vi kan även hjälpa till med transport och hämtning.

Vi svarar oftast samma dag på er förfrågning.
Ring oss gärna på 08-60 70 464 för prisuppgift.
Du kan även maila oss på info@jbverkstan.se eller fylla i formuläret
till vänster.